Uw groepsvakantie: onze passie! 

Accommodatie voor uw groepsvakantie? Het woord ' vakantiehuis' doet eigenlijk onvoldoende recht aan de riante gastenboerderij die tijdens uw groepsvakantie of familie-uitje ' van u' is. We doen er alles aan uw verblijf tot een succes te maken. Of u nu de gehele boerderij huurt (tot 30 personen) of een van de twee zelfstandige woonunits (tot 15 personen). Eigenaresse Christien Koebrugge geniet elke dag van het werk in de gastenboerderij. " Ik neem vooraf contact op om af te stemmen wat de groep graag wil. Mensen zijn altijd welkom voor een vrijblijvende rondleiding. We geven tips voor het programma, uitstapjes, catering, evenementen of zorgen dat er bijvoorbeeld steps, fietsen of spellen gereedstaan".

Groepsvakantie met tal van mogelijkheden

De familie Koebrugge, samen met de heer Klein Teeselink eigenaar, bouwde in 2009 de gastenboerderij zelf. `Gastvrijheid` is voor hen enorm belangrijk. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel.
Christien: “In 2013 vervingen we de twee jacuzzi's voor een hottub en een barrelsauna (een ronde sauna waarin de warmte optimaal gecirculeerd wordt). De feedback van onze gasten helpt ons steeds een stapje verder. Er zijn mensen die hier hun verjaardag of zelfs bruiloft vieren. Fantastisch om mee te maken! Sommige families, groepen of teams komen al jaren voor een korte vakantie. Ze voelen zich welkom en komen hier tot rust. Kortom, de ideale groepsvakantie. En daar doen we het voor!".

Onze partners

Gastenboerderij Kosman